PËR KONGRESIN
a:4:{s:10:"footer_tel";s:20:"+383(0) 45 460 - 551";s:12:"footer_email";s:18:"oda.oftk@gmail.com";s:15:"footer_location";s:98:"Kompleksi i QKUK-së - Instituti A (Instituti i Anatomisë), Kati i III-të, RKS-10000 Prishtinë";s:17:"text_in_home_page";s:0:"";} REGJISTROHU

LAJME
Njoftim
Njoftim NjoftimTë nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës. Ju njoftojmë se...
LEXO MË SHUMË
Vendim nga Këshilli Drejtues për pagesën e anëtarsimit
...
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të  nderuar, Anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, ju njoftojm që sot është n...
LEXO MË SHUMË
U mbajt Kuvendi nr.02/2019 i OFTK-së dhe u zgjodhën Organet e sajë
  U mbajt Kuvendi nr.02/2019 i OFTK-së dhe u zgjodhën Organet e saj OFTK mbajti Kuvendin e dyt...
LEXO MË SHUMË
KQZ çertifikon kandidatët për Organet e OFTK-së
Komisioni  Qendrore i Zgjedhjeve në mbledhjën e mbajtur me 30.08.2019 mori vendim për çertifik...
LEXO MË SHUMË
KQZ hap afatin e aplikimit për Organet e OFTK-së
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve për Odën e Fizioterapeutëve të Kosovës në mbështetje të neni...
LEXO MË SHUMË
ODAT E PROFESIONISTËVE SHËNDETËSORË ME MARRËVESHJE TË PËRBASHKËT
Odat e profesionistëve shëndetësorë në Kosovë kanë nënshkruar një kotratë të përbashkë...
LEXO MË SHUMË
U mbajt Mbledhja Konstituive e Kuvendit të Legjislaturës së dytë të OFTK-së
Sot me datë 26 qershor 2019 është mbajtur mbledhja konstituive e Kuvendit të OFTK-së.   Mbled...
LEXO MË SHUMË
HAPET APLIKIMI PËR KANDIDIM PËR KRYETAR TË OFTK-së
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve duke u bazuar në rregulloren për organizimin e zgjedhjeve, procedu...
LEXO MË SHUMË
KQZ publikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kuvendin e OFTK-së
KQZ PUBLIKON REZULTATET PËRFUNDIMTARE TË ZGJEDHJEVE KQZ në mbledhjen e mbajtur me datë 13.06.20...
LEXO MË SHUMË
KQZ shpall rezultatet preliminare të zgjedhjeve për Kuvendin e OFTK-së
Fillimisht, KQZ-ja falënderon të gjithë anëtarët e OFTK-së, komisionet e njësie zgjedhore dh...
LEXO MË SHUMË
Pjesëmarrja e votuesve deri në ora 11:00
KQZ njofton se deri në ora 11:00 numri i pjesëmarrësve në nivel vendi është: 36.36%.   Nga...
LEXO MË SHUMË
Njoftim
      Të nderuar anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, ju njoftojm që ...
LEXO MË SHUMË
Njoftim nga KQZ për Zgjedhjet për Kuvendin e OFTK-së
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës na certifikuar të gjit...
LEXO MË SHUMË
KQZ publikon listën Preliminare të Kandidatëve për Anëtarë të Kuvendit të OFTK-së
  Në mbështetje të nenit 5 dhe nenit 13 të rregullores për proceduren e kandidimit, mënyr...
LEXO MË SHUMË
Njoftim për Konferencën e parë, Etika në Fizioterapi e cila do të mbahet më 8 Qershor 2019
Të nderuar Fizioterapeut, ju njoftojmë se për shkak të interesimit të madh fizioterapeutëve p...
LEXO MË SHUMË
KQZ shtyen afatin e aplikimit për anëtarë të Kuvendit të OFTK-së
KQZ shqyrtoi ecurinë e kandidimit për anëtarë të Kuvendit të OFTK-së,sipas njësive zgjedhor...
LEXO MË SHUMË
Fillon procesi i kandidimit për anëtarë të Kuvendit të OFTK-sëpër zgjedhjet të cilat do të mbahen me datë 11 qershor 2019
Fillon procesi  i kandidimit për anëtarë të Kuvendit të OFTK-sëpër zgjedhjet të cilat do t...
LEXO MË SHUMË
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës tani pranohet në WCPT me të drejta të plota
Të nderuar kolegë Fizioterapeut, ju njoftojmë që në takimin e 19-të të përgjithshëm të Ko...
LEXO MË SHUMË
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të OFTK-së publikon listat votuese preliminare
KQZ në mbledhjen e mbajtur sot me datë 23.04.2019 ka bërë publike listat zgjedhore preliminare....
LEXO MË SHUMË
NJOFTIM MBI PROCESIN ZGJEDHORË TË OFTK-së !
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve, Kuvendi i Odës së Fizioterapeutëve në mb...
LEXO MË SHUMË
Kongresi i I-rë Ndërkombëtar i Fizioterapisë në Kosovë
  Përfundoi punimet Kongresi i I-rë Ndërkombëtar i Fizioterapisë në Kosovë Mbi 520 pjesëma...
LEXO MË SHUMË
Mirënjohje
  Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës me datë 30.10.2018 në ambientin e zyrës së OFTK-së nda...
LEXO MË SHUMË
LOKACIONI