NJOFTIM MBI PROCESIN ZGJEDHORË TË OFTK-së !

Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve,

Kuvendi i Odës së Fizioterapeutëve në mbledhjen e mbajtur me datë 28.03.2019 ka emëruar Komisionin Qendror të Zgjedhjeve  si përgjegjëse për organizimin dhe mbarvajtjjen e procesit zgjedhorë për organet e OFTK-së në bazë të rregullores për procedurën e kandidimit, mënyren e zgjedhjes dhe revokimin e anëtarëve të organeve të OFTK-së.

 

KQZ ka filluar pregaditjet për organizim sa më efikas dhe transparent të procesit zgjedhorë, me ç’rast njofton të gjithë fizioterapeutët se në këtë proces do të marrin pjesë vetëm anëtarët e OFTK-së të cilët kanë përmushur obligimin e anëtarësimit në OFTK jo më larg se 02/05/2019

 

Vërejtje:

Të gjithë Fizioterapeutët të Kodovës të cilët nuk janë antarësuar deri më tani dhe dëshirojnë të marin pjesë në Zgjedhje për Kuvendin e OFTK-së mundë të aplikojnë deri në publikimin e listave preliminare nga KQZ-sa e OFTK-së  deri me datë 29.04.2019 

Lidhur me procedurat e procesit zgjedhore ju lutem referohuni te rregullora për procedure e kandidimit, mënyren e zgjedhjes dhe revokimin e anëtarëve të organeve të OFTK-së

 Kliko këtu për Rregulloren

Për info shtesë rreth procesit zgjedhorë mund të kontaktoni në e-mail adresen  kqz.oftk@gmail.com

 


E MARTË, 16 PRILL, 2019 - 13:34 (7 MUAJË MË PARË)