Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të OFTK-së publikon listat votuese preliminare

KQZ në mbledhjen e mbajtur sot me datë 23.04.2019 ka bërë publike listat zgjedhore preliminare.

 

 

Të nderuar anëtarët të OFTK-së bashkangjitur gjeni Listat në bazë të Regjioneve që do të zhvillohen zgjedhjet për Kuvendin e OFTK-së. Nëse keni ndonjë  ndryshim në  të dhënat tuaja duke përfshir dhe vendbanimin  ju lutem drejtohuni përmes e-mail që të bëjmë ndryshimet sipas kërkeses suaj deri më datë 06.05.2019, në email adresen kqz.oftk@gmail.com apo në zyret e OFTK.

 

 

 

Ju lutemi që gjatë paraqitjes së kërkesës të theksoni njësinë zgjedhore ndaj listës të së cilës paraqitni kërkesën

LISTA VOTUESE NË BAZË TË REGJIONEVE: 


E MARTË, 23 PRILL, 2019 - 19:21 (7 MUAJË MË PARË)