Njoftim për Konferencën e parë, Etika në Fizioterapi e cila do të mbahet më 8 Qershor 2019

Të nderuar Fizioterapeut, ju njoftojmë se për shkak të interesimit të madh fizioterapeutëve për Konferencën e parë, Etika në Fizioterapi e cila do të mbahet më 8 Qershor 2019, ka ndyshuar lokacioni.

Konferenca do të mbahet në Amfiteatrin e Administratës Qendrore të Universitetit të Prishtinës  ( Instituti I Historisë), në Prishtinë.

Gjithashtu njoftojmë të gjithë të regjistruarit se pjesëmarrja është obligative.

 

Bashkëngjitur gjeni linkun për Agjenden e Konferencës kliko këtu ,

Lokacionin  ( https://www.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x13549ee8718d977d:0xbcefba5809d4e2ad?utm_source=mstt_1&utm_medium=mstt_2 ),

dhe Kodin Etik kliko këtu  .

 

 Me Respekt,

OFTK.


E MËRKURË, 29 MAJ, 2019 - 08:55 (9 MUAJË MË PARË)