KQZ publikon listën Preliminare të Kandidatëve për Anëtarë të Kuvendit të OFTK-së

 

Në mbështetje të nenit 5 dhe nenit 13 të rregullores për proceduren e kandidimit, mënyren e zgjedhjes dhe revokimin e anëtarëve të organeve të Odës së Fizioterapeutëve, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, në mbledhjen e mbajtur me 06.06.2019, nxjerrë këtë:

V E N D I M

Për caktimin e listës preliminare të kanidatëve për anëtarë të kuvendit të OFKT-së

 

I.                Në regjionin 01 Prishtinë kandidatët e  mëposhtëm plotësojnë kriteret për kandidim për anëtarë të OFTK-së :

 

Arben Krasniqi

Arianit Krasniqi

Bajram Shyti

Berat Hajdari

Bujar Zekolli

Dardan Gashi

Diellza Zeka

Filloreta Berisha

Fitnete Seta

Gazmend Rexha

Gent Hajrizi

Isak Shabani

Ismet Kerolli

Kaltrina Aliu

Llokman Ahmeti

Luljeta Muçolli

Mirjetë Hoti

Muhamet Ahmeti

Rinor Muçolli

Syret Demiri

Valmira Latifi –Lahu

Visar Bllaca

Xhekush Ademi

 

 

 

 

II.              Në regjionin 02 Prizren kandidatët e  mëposhtëm plotësojnë kriteret për kandidim për anëtarë të OFTK-së :

 

Adnan Kryeziu

Ardian Kadolli

Ardiana Krasniqi

Dëfrim Pinduku

Esmire Tërshnjaku

Fitim Badalli

Rezarat Shkurti-Gashi

Visar Memaj

Zahir Rama

 

 

III.            Në regjionin  Pejë kandidatët e  mëposhtëm plotësojnë kriteret për kandidim për anëtarë të OFTK-së :

 

Dykë Osmanaj

Erblin Mavraj

Genc Povataj

Isuf Maraj

Mirsad Bajrami

Petrit Palushaj

Qëndresa Kurtaj

Vjosa Zogaj

 

 

IV.            Në regjionin  Gjilan kandidatët e  mëposhtëm plotësojnë kriteret për kandidim për anëtarë të OFTK-së :

 

Faton Shahini

Mirjeta Maloku-Behluli

Sylejman Miftari

Urim Emërllahu

Vullnet Halili

Ylber Rexha

 

 

V.              Në regjionin  Mitrovicë kandidatët e  mëposhtëm plotësojnë kriteret për kandidim për anëtarë të OFTK-së :

 

Arbian Gërgjaliu

Edita Berani Badivuka

Florije Hasani Sfarça

Hashim Fazliu

Kadri Maxhuni

Nystret Ymeri

Sabit Hajra

Skifter Ymeri

 

 

 

 

VI.            Në regjionin  Gjakovë kandidatët e  mëposhtëm plotësojnë kriteret për kandidim për anëtarë të OFTK-së :

 

Bislim Hoti

Rrezarta Gerqina

 

VII.         Në regjionin  Ferizaj kandidatët e  mëposhtëm plotësojnë kriteret për kandidim për anëtarë të OFTK-së :

 

Arjeta  Azemi

Driton Tifeku

Jeton Tifeku

Shpëtim Beqiri

Shpresa Hoxha

Shqiponjë Pajaziti-Berisha

Vjollca  Sylejmani

 

 

VIII.       Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

Këshilli juridike : Kundër këtij vendimi mund të paraqitet ankesa nga aplikuesit e pakënaqur  deri me datë 07/06/2019 përmes email adresës kqz.oftk@gmail.com ose dorëzimit në zyret e OFTK-së

 


E ENJTE, 06 QERSHOR, 2019 - 17:08 (8 MUAJË MË PARË)