Njoftim nga KQZ për Zgjedhjet për Kuvendin e OFTK-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës na certifikuar të gjitha kanidaturat pasi konstatoi se të gjitha nënshkrimet janë konform rregullores për procedurat e kandidimit mënyren e zgjedhjes dhe revokimit të anëtarëve të organeve të OFTK-së

Në munges të kandidaturave dhe konkurencës së nevojshme zgjedhjet e planifikuara me datë 11.06.2019  nuk do të mbahen në këto njësi Zgjehdore:

·        Regjioni Prishtinë

·        Regjioni Prizren

·        Regjioni Pejë

·        Regjioni Gjilan

·        Regjioni Gjakovë

Kandidatët të cilët janë certifikuar nga KQZ konsiderohen si anëtarë të Zgjedhur të Kuvendit.

 

Zgjedhjet do të mbahen vetëm në:

·        Njësinë Zgjedhore Regjioni Ferizaj (QKMF afer Spitalit Rajonal  Ferizaj)

·        Njësinë Zgjedhore Regjioni Mitrovicë (Spitali Rajonal).

 

Vendëvotimet do të jenë të hapura nga ora 08:00 deri në ora 18:00

 


E HËNË, 10 QERSHOR, 2019 - 11:13 (8 MUAJË MË PARË)