Njoftim

 
 
 

Të nderuar anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, ju njoftojm që Vendvotimet janë hapur në ora 8:00h, ju ftojmë të votoni për Kandidatin që ju mendoni që do të ju përfaqësoj në të ardhmën në Kuvendin e OFTK-së.

- Regjioni Ferizaj do të votojnë (Ferizaj,Shtime,Kaçanik,Shtërpcë dhe Hani i Elezit) në QKMF afër Spitalit Rajonal të Ferizajit në Kati II nga ora 8:00-18:00h

- Regjioni Mitrovicës do të votojnë(Mitrovicë,Vushtrri,Skenderaj,Mitrovica e Veriut,Leposaviq,Zveqan dhe Zubin Potok) në Spitalin Rajonal të Mitrovicës në Kati i parë mbi Neorologji TELEMJEKSIA nga ora 8:00-18:00h

 

Në emër të Komisionit Qendror Zgjedhor të OFTK-së, ju urojmë suksese të gjithë Kandidatëve

 

 

E MARTË, 11 QERSHOR, 2019 - 09:05 (8 MUAJË MË PARË)