KQZ publikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kuvendin e OFTK-së

KQZ PUBLIKON REZULTATET PËRFUNDIMTARE TË ZGJEDHJEVE

KQZ në mbledhjen e mbajtur me datë 13.06.2019 pas shqyrtimit të ankesave, dhe rinumërimit në një njësi zgjedhore ka bër publikimin e rezultateve përfundimtare të Kandidatëve për Kuvendin e Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës për mandatin 4 vjeqar

 

Shkarko vendimin për certifikim të Zgjedhjeve:   kliko këtu 

 

KQZ  shqyrtoi ankesat dhe bëri Rinumrimin e kutis në Regjionin e Ferizait në pranin e Komisionit të Njësisë Zgjedhore dhe Kandidatëve për Anëtarë të Kuvendit të OFTK-së, ku konstatoi se nuk ka pasur shkelje në procedurën e votimit dhe numërimit të votave.

KQZ  çertifikoi rezultatet e zgjedhjeve në njësinë zgjedhore në Regjionin e Mitrovicës dhe Njësinë Zgjedhore në Regjionin e Ferizait:

Emri i njësisë Zgjedhore: REGJIONI MITROVICË

Nr.

Emri Mbiemri

Numri i votave

1

Florije Hasani Sahatçiu

9

2

Edita Berani Badivuku

6

3

Hashim Fazliu

4

4

Nystret Ymeri

4

5

Skifter Ymeri

3

6

Kadri Maxhuni

2

7

Arbian Gërgjaliu

1

8

Sabit Hajra

1

Kandidatët e hijezuar me ngjyrë të verdhë kanë fituar mandatin për anëtarë të OFTK-së

Emri i njësisë Zgjedhore: REGJIONI FERIZAJ

Nr.

Emri Mbiemri

Numri i votave

1

Jeton Tifeku

8

2

Shpresa Hoxha

8

3

Driton Tifeku

6

4

Shpëtim Beqiri

4

5

Arjeta  Azemi

3

6

Shqiponjë Pajaziti-Berisha

0

7

Vjollca  Sylejmani

0

 Kandidatët e hijezuar me ngjyrë të verdhë kanë fituar mandatin për anëtarë të OFTK-së

 

 


E ENJTE, 13 QERSHOR, 2019 - 14:49 (8 MUAJË MË PARË)