HAPET APLIKIMI PËR KANDIDIM PËR KRYETAR TË OFTK-së

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve duke u bazuar në rregulloren për organizimin e zgjedhjeve, procedurën e kandidimit, hap garën për kandidim për Kryetar të OFTK-së

Shkarko aplikacionin për aplikim për Kryetar të OFTK-së             

 

MBI KRITERET E KANDIDIMIT PЁR KREYTAR TË OFTK-SË

 

• Kandidati për kryetar të Kuvendit të OFTK-së, duhet të jetë i përfshirë në listën e certifikuar nga KQZ të anëtarëve të Kuvendit të OFTK-së dhe i zgjedhur përmes votës në njësinë zgjedhore.

• Kandidati për kryetar të OFTK-së duhet të ketë mbështetjen e 5 anëtarëve të Kuvendit.

• Një anëtarë i Kuvendit mund të mbështes vetëm një kandidatë për kryetar.

• Kandidati i cili aplikon për Kryetar të OFTK-së, nuk mund të jap nënshkrim mbështetës për veten.

 

 Aplikacioni i plotësuar dorëzohet nga data  13.06.2018  deri më 24.06.2019 në ora 10:00  në zyrat e OFTK-së, apo përmes email adresës  kqz.oftk@gmail.com


E ENJTE, 13 QERSHOR, 2019 - 14:58 (5 MUAJË MË PARË)