U mbajt Kuvendi nr.02/2019 i OFTK-së dhe u zgjodhën Organet e sajë

 

U mbajt Kuvendi nr.02/2019 i OFTK-së dhe u zgjodhën Organet e saj

OFTK mbajti Kuvendin e dytë zgjedhor me ç’rast u zgjodhën dy Zv/Kryetarët e OFTK-së dhe Organet e saj: Këshilli Drejtues, Këshilli Mbikëqyrës, Këshilli Etik ndërsa me propozim të Kryetarit të OFTK-së me votim të hapur u zgjodhën edhe Organi i Gjyqit të nderit dhe Prokurori i Odës.

 

Zëvendës Kryetar të OFTK-së u zgjodhën:

-Znj.Arbnora Gashi-Ibrahimaj dhe Z. Visar Bllaca

 

Kryetar të Këshillit Drejtues statui e parasheh Kryetarin e OFTK-së kryesues të Këshillit Drejtues  z. Feim Gashi, ndërsa

Anëtarë të Këshillit Drejtues u zgjodhën:

Arbnora Gashi-Ibrahimja -Anëtare

Visar Bllaca -Anëtarë

Llokuman Ahmeti -Anëtarë

Fitim Badalli-Anëtarë

Florije Hasani -Sahatçiu- Anëtare 

Isuf Maraj -Anëtarë 

Zahir Rama -Anëtarë

 

Të zgjedhurit për Këshillin Mbikëqyrës janë:

 Erblin Mavraj -Kryetar

Luljeta Muçolli-Zv.Kryetare 

Nystret Ymeri -Anëtarë

Fitnete Seta -Anëtare

Muhamet Ahmeti -Anëtarë

 

Të zgjedhurit për Këshillin Etik janë:

Arben Krasniqi-Kryetar

Mirjetë Hoti-Zv.Kryetare

Adnan Kryeziu-Anëtarë

Vullnet Halili-Anëtarë

 

 

Me votim të hapur me shumic votash të propozuar nga Kryetari i OFTK-së Feim Gashi u zgjodh edhe përbërja e Gjyqit të nderit dhe Prokurorit të Odës

 

Të zgjedhurit për Gjyqin e Nderit janë:

Skifter Ymeri - Kryetar

Kaltrina Aliu – Zv/Kryetare

Rinor Muçolli - Anëtarë

Gent Hajrizi- Anëtarë

 

Të zgjedhur për Prokuror të Odës janë:

Hashim Fazliu - Prokurorë

Shpresa Hoxha – Zv/Prokurore

 

 

Gjithashtu me shumicë votash u zgjodhën Komisionet e Përhershme

KOMISIONI PËR EDUKIM TË VAZHDUESHËM PROFESIONAL

 ZHERALDIN DURGUTI-KRYETAR

·        DIELLZA ZEKA-ZV.KRYETARE

·        QENDRESA KURTAJ-ANËTARE

·        SAMIRA BEQAJ-ANËTARE

·        ADEM HYKOLLI-ANËTARË

 

·        KOMISIONI PËR LICENCIM DHE RILICENCIM

·        EQREM GARA -KRYETAR

·        DRITON TIFEKU -ZV.KRYETAR

·        BUJAR ZEKOLLI-ANËTARË

·        VJOSA ZOGAJ-ANËTARE

 

 KOMISIONI PËR BUXHET DHE FINANCA

·        YLBER REXHA-KRYETAR

·        DARDAN GASHI ZV.KRYETAR

·        MIRJETA BEHLULI-MALOKU-ANËTARE

·        URIM EMËRLLAHU-ANËTARË

 

 KOMISIONI PËR EDUKIM SPECIALISTIK

·        BAJRAM SHYTI-KRYETAR

·        ARJANIT KRASNIQI-ZV.KRYETAR

·        DËFRIM PINDUKU-ANËTARË

·        VISAR MEMAJ-ANËTARË

·        EDITA BADIVUKA-ANËTARE

 

KOMISIONI ETIK

·        DYKË OSMANI-KRYETARE

·        FATON SHAHINI-ZV.KRYETAR

·        GAZMEND REXHA-ANËTARË

·        SHPËTIM BEQIRI-ANËTARË

 

 KOMISIONI PËR SOLIDARITET DHE NDIHMË RECIPROKE

·        XHEKUSH ADEMI-KRYETAR

·        KADRI MAXHUNI ZV.KRYETAR

 

 

 

OFTK falënderon të gjithë anëtarët e Kuvendit për pjesmarrjen e tyre në zgjedhjen e këtyre Organeve.

 

 

 


E HËNË, 02 SHTATOR, 2019 - 19:23 (2 MUAJË MË PARË)