Njoftim

 nderuar,

Anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, ju njoftojm që sot është nënshkruar marrveshja në mes të dy Odave, Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës dhe Odës së Mjekëve të Kosovës  për njohjen dhe pranimin e pikëve kredituese  të Kongresit dhe Panairit të parë mjeksor të organizuar dhe akredituar nga Oda e Mjekëve të Kosovës, i cili do të mbahet me datë 18 dhe 19 tetor  2019, në “ Hotel Emerald” Prishtinë.

Për më shumë informata dhe regjistrim  ju lutem referonu tek Oda e Mjekëve të Kosovës për mes linkut

https://omk-rks.org


E ENJTE, 19 SHTATOR, 2019 - 14:10 (5 MUAJË MË PARË)