Njoftim

                                          Njoftim
Të nderuar profesionistë shëndetësor - fizioterapeutë.
Kryetari i Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Z.Feim Gashi së bashku me dy nënkryetarët dhe disa anëtarë të Këshillit Drejtues, ka vendosur që në çdo rajon të Kosovës të bëjë një vizit të takoj anëtarët e Odës dhe gjithë fizioterapeutët.Qëllimi i takimit do të jetë bashkëbisedimi me profesionistët shëndetësor fizioterapeutë për kërkesat, ankesat, pyetjet rreth funksionalizimit të OFTK-së etj.
Takimet do të jenë si në vijim:
Ditën e Premte  më datë 22.11.2019 në ora 13:30 në Telemjekësi “
Amfiteatrin Elektronik” Prishtinë, ftohen të marrin pjesë të gjithë fizioterapeutët e Regjionit të Prishtinës.

Ditën e Martë  me datë  26.11.2019 në ora 13:30 në “Banja e Kllokotit ” Kllokot, ftohen të marrin pjesë të gjithë fizioterapeutët nga Regjioni i Ferizajtit dhe Gjilanit.


Jeni të mirëseardhur!

 

Me respekt,
  OFTK

 


E MARTË, 19 NËNTOR, 2019 - 14:47 (3 MUAJË MË PARË)