Njoftim

Të nderuar anëtarë të OFTK-së

 

Ju njoftojmë që OFTK do të organizojë Work-shop me temë “Teknikat manuale ortopedike në Fizioterapi . Ligjerues  në Work-shop do të jetë Prof. Dr. Nathan Pearsons PT, DPT, DSc, OCS, FAAOMPT. Numri i pjesmarrësve është i kufizuar (50 pjesmarrës)

 

Work-shop do të zgjasë 5 ditë ( pesë të shtuna), datat që do të mbahet janë::

14.12.2019,

11.01.2020,

25.01.2020

08.02.2020

22.02.2020

 

Vendi i mbajtjës - “KSHM Rezonanca “ Prishtinë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojn përmes web: www.oftk.org.

Linku për aplikim do të hapet me 04.12.2019 në ora 11:00

Work-shop  është i akredituar nga Komisioni i EVP-së  në OFTK  me 20 pikë.

 

Pagesa për anëtarët e OFTK-së është shuma 100 euro, ndërsa për jo anëtarët është shuma 200 euro.

Nr. llogaris për pages NLB-1701001600082047 me përshkrim- pagesë për Work-shop, emri dhe mbiemri i juaj, fletpagesen e dergoni në e-mail oda.oftk@gmail.com

 

Vrejtje: Pagesa duhet të ralizohet deri me datë 06.12.2019, të gjithë ata të cilët nuk kanë ralizuar pagesn deri me këtë datë dhe kanë bërë regjistrimin online do të konsiderohen si  jo pjesmarrës në Work-shop


E MARTË, 03 DHJETOR, 2019 - 13:10 (NJË MUAJ MË PARË)