Urimi per vitin e ri

Të nderuar, Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës ju uron vitin e ri 2020!

Urojmë që viti 2020 të jetë vit i mbarë në punën tuaj, shëndet dhe suksese për të gjithë ju.

URIME!


E HËNË, 30 DHJETOR, 2019 - 00:00 (25 DITË MË PARË)