LAJME
Ftesë për aplikim lidhur me ri-dizajnimin e webfaqes së OFTK-së
Ftesëpër aplikim lidhur me ri-dizajnimine webfaqes së OFTK-së OFTK fton të gjithakompanitë..
LEXO MË SHUMË
Thirrje për përfundim të kursit online dhe fitim të pikëve kredituese për të gjithë anëtarët e OFTK-së
KEVP–KomisionipërEdukimtëVazhdueshëmProfesional,nëmbledhjenembajtur virtualisht me dt. 27.03.2..
LEXO MË SHUMË
Thirrje për angazhim vullnetarë kundër virusit pandemik Sars-CoV-2 ( COVID-19)
Të ndëruar anëtarë, Në kuadër të masave të marra për parandalimin dhe trajt..
LEXO MË SHUMË
Vendim nga OFTK
Këshilli Drejtues i Odës së Fizioterapeutëve të Kosovësnë zbatim të vendimitVend..
LEXO MË SHUMË
NJOFTIM NGA MINISTRIA E SHËNDETËSISË
Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Kosovës ka marrë vendim që rregullon pu..
LEXO MË SHUMË
Qarkore informative lidhur me veprimtarinë e OFTK-së gjatë zbatimit të masave mbrojtëse ndaj Covid-19
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës/Komora Fizioterapeuta Kosova Physiotherapists Chamber of Kosovo ..
LEXO MË SHUMË
VENDIM Për shpalljen e emergjencës për shëndetin publik
Vendim-per-shpalljen-e-emergjences-per-shendetin-publik..
LEXO MË SHUMË
Qarkore informative e Ministrisë së Shëndetësisë lidhur me COVID-19
Ministria e Shëndetësisë e Republikës së Kosovës, lidhur me menaxhimin e situatës epi..
LEXO MË SHUMË
Mbrohuni nga Koronavirusi
Të dashur qytetarë, Mbrohuni nga Koronavirusi. Pastroni shpesh duart me sapun, apo me dezinfektues me bazë..
LEXO MË SHUMË
KOMUNIKATË
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës/Komora Fizioterapeuta Kosova/Physiotherapists Chamber of Kosovo KOMUNIK..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Ju njoftojmë q&eu..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të KosovësJu njoftojmë që..
LEXO MË SHUMË
DEKLARAT PUBLIKE NGA OFTK
DEKLARAT PUBLIKE Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës është organizatë e pavarur e cila mbro..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës Ju njoftojmë q&eu..
LEXO MË SHUMË
Kosova Organizantion for Medical Cooperatin-KOMC Shkollën e Ultratingullit të sistemit osteomuskular
Kosova Organizantionfor Medical Cooperation - KOMC (pjesë e Human Health Hygiene- 3H) në bashkëpunim me F..
LEXO MË SHUMË
Ftesë për ofert . Ftojmë të gjithë kompanit e interesuarta te aplikojnë në ftesën e OFTK-së, për krijimin e faksimilëve të anëtarve tonë
Ftesë për ofert . Ftojmë të gjithë kompanit e interesuarta te aplikojnë në ftesë..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar anëtar të Odë së Fizioterapeutëve të Kosovës, Ju njoftojmë se n&..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, Ju njoftojmë q&eu..
LEXO MË SHUMË
Njoftim-KOMC Shkolla e Ultratingullit të sistemit osteomuskular
Njoftim I njoftojmë të gjithë anëtaret e Odës së Fizioterapisë se Oda ka lidhur marr&..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës Në linkun m..
LEXO MË SHUMË
Urimi per vitin e ri
Të nderuar, Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës ju uron vitin e ri 2020! Urojmë që viti 2020 të jetë vit i mbarë ..
LEXO MË SHUMË
DEKLARAT
Deklarat Kryetari i Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës me bashkëpunëtorë, pas ..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar anëtarë të OFTK-së Ju njoftojmë që OFTK do të organizojë Work-s..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Pas disa thirrjeve në rrjetet sociale se në Shqipëri kanë nevoj për Fizioterapeutë, Oda e ..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Njoftim Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës. Ju nj..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
NjoftimTë nderuar profesionistë shëndetësor - fizioterapeutë.Kryetari i Odës së Fizi..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar profesionistë shëndetësor - fizioterapeutë.Kryetari i Odës së Fizioterapeu..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar profesionistë shëndetësor - fizioterapeutë. Kryetari i Odës së Fizioterap..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës. Ju njoftojmë..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Njoftim NjoftimTë nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës. J..
LEXO MË SHUMË
Vendim nga Këshilli Drejtues për pagesën e anëtarsimit
..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar, Anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, ju njoftojm që s..
LEXO MË SHUMË
U mbajt Kuvendi nr.02/2019 i OFTK-së dhe u zgjodhën Organet e sajë
U mbajt Kuvendi nr.02/2019 i OFTK-së dhe u zgjodhën Organet e saj OFTK mbajti Kuvendin e dytë zgjedhor m..
LEXO MË SHUMË
KQZ çertifikon kandidatët për Organet e OFTK-së
Komisioni Qendrore i Zgjedhjeve në mbledhjën e mbajtur me 30.08.2019 mori vendim për çertifikimin ..
LEXO MË SHUMË
KQZ hap afatin e aplikimit për Organet e OFTK-së
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve për Odën e Fizioterapeutëve të Kosovës në mbështetje t..
LEXO MË SHUMË
ODAT E PROFESIONISTËVE SHËNDETËSORË ME MARRËVESHJE TË PËRBASHKËT
Odat e profesionistëve shëndetësorë në Kosovë kanë nënshkruar një kotrat&eu..
LEXO MË SHUMË
U mbajt Mbledhja Konstituive e Kuvendit të Legjislaturës së dytë të OFTK-së
Sot me datë 26 qershor 2019 është mbajtur mbledhja konstituive e Kuvendit të OFTK-së. Mbledhje..
LEXO MË SHUMË
HAPET APLIKIMI PËR KANDIDIM PËR KRYETAR TË OFTK-së
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve duke u bazuar në rregulloren për organizimin e zgjedhjeve, procedurën e ka..
LEXO MË SHUMË
KQZ publikoi rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për Kuvendin e OFTK-së
KQZ PUBLIKON REZULTATET PËRFUNDIMTARE TË ZGJEDHJEVE KQZ në mbledhjen e mbajtur me datë 13.06.2019 pa..
LEXO MË SHUMË
KQZ shpall rezultatet preliminare të zgjedhjeve për Kuvendin e OFTK-së
Fillimisht, KQZ-ja falënderon të gjithë anëtarët e OFTK-së, komisionet e njësie zgjed..
LEXO MË SHUMË
Pjesëmarrja e votuesve deri në ora 11:00
KQZ njofton se deri në ora 11:00 numri i pjesëmarrësve në nivel vendi është: 36.36%. Nga ..
LEXO MË SHUMË
Njoftim
Të nderuar anëtar të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës, ju njoftojm..
LEXO MË SHUMË
Njoftim nga KQZ për Zgjedhjet për Kuvendin e OFTK-së
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të Odës së Fizioterapeutëve të Kosovës na certifikuar t&eum..
LEXO MË SHUMË
KQZ publikon listën Preliminare të Kandidatëve për Anëtarë të Kuvendit të OFTK-së
Në mbështetje të nenit 5 dhe nenit 13 të rregullores për proceduren e kandidimit, mënyre..
LEXO MË SHUMË
Njoftim për Konferencën e parë, Etika në Fizioterapi e cila do të mbahet më 8 Qershor 2019
Të nderuar Fizioterapeut, ju njoftojmë se për shkak të interesimit të madh fizioterapeutëv..
LEXO MË SHUMË
KQZ shtyen afatin e aplikimit për anëtarë të Kuvendit të OFTK-së
KQZ shqyrtoi ecurinë e kandidimit për anëtarë të Kuvendit të OFTK-së,sipas njësi..
LEXO MË SHUMË
Fillon procesi i kandidimit për anëtarë të Kuvendit të OFTK-sëpër zgjedhjet të cilat do të mbahen me datë 11 qershor 2019
Fillon procesi i kandidimit për anëtarë të Kuvendit të OFTK-sëpër zgjedhjet të c..
LEXO MË SHUMË
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës tani pranohet në WCPT me të drejta të plota
Të nderuar kolegë Fizioterapeut, ju njoftojmë që në takimin e 19-të të përgjiths..
LEXO MË SHUMË
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve të OFTK-së publikon listat votuese preliminare
KQZ në mbledhjen e mbajtur sot me datë 23.04.2019 ka bërë publike listat zgjedhore preliminare. T&..
LEXO MË SHUMË
NJOFTIM MBI PROCESIN ZGJEDHORË TË OFTK-së !
Të nderuar anëtarë të Odës së Fizioterapeutëve, Kuvendi i Odës së Fiziotera..
LEXO MË SHUMË
Kongresi i I-rë Ndërkombëtar i Fizioterapisë në Kosovë
Përfundoi punimet Kongresi i I-rë Ndërkombëtar i Fizioterapisë në Kosovë Mbi 520 pje..
LEXO MË SHUMË
Mirënjohje
Oda e Fizioterapeutëve të Kosovës me datë 30.10.2018 në ambientin e zyrës së OFTK-s&..
LEXO MË SHUMË